Каква е цената на щампован бетон в софия?

Ценообразуване при изпълнение на щампован бетон

Всеки наш клиент се интересува първо от цената за щампован бетон! Нормално – все пак, всички искаме да знаем колко ще платим при изпълнението на бъдещия ни щампован бетон!

Винаги най-добрите услуги по изпълнение на щамповани бетониИнтересното при тази строителна услуга – полагане на щампован бетон, е че цената не може да е една за всяка поръчка – всяко щамповане на бетони има своите различни и строго индивидуални особености по полагането, доставката и отливането на бетона както и при щамповането със съответната щампа за щампован бетон и избора на цвят на новия ви бетон.

Цената за щампован бетон може да е както 60 (шестдесет) лева за изпълнен квадратен метър щампован бетон, така и може да достигне до 100 (сто) – 120 (сто и двадесет) лева за квадратен метър изпълнен щампован бетон. 

В никакъв случай, това не трябва да ви отчайва – напротив, за да сте напълно наясно свръжете се с нас още сега и разберете колко ще ви струва новия щампован бетон.

Ние си знаем работата, знаем също така, че колкото е възможно по-ниската цена за щампован бетон ще ви спечели за наши клиенти! Но ние от фирма за щампован бетон в софия “ЕХ ЕООД” знаем, че качеството и дълготрайната употреба на вашия нов щампован бетон е много по ценно от това дали ще платите 5 (пет) или 10 (десет) лева на квадратен метър изпълнен щампован бетон.

Искате да разберете колко ще ви струва изпълнението на щампован бетон – няма проблем свържете се с нашата фирма за щамповани бетони за територията на гр.София още сега и получете вашата индивидуална оферта за щампован бетон.

Фирма за щампован бетон в гр.София

 

Няма проблем – свържете се още сега с нас и получете вашия безплатен оглед по изготвяне на оферта за полагане и изпълнение на щампован бетон за гр.София. Ние работим и в други градове – просто огледа ни за изпълнение на щампован бетон е безплатен за гр.София!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s