Коя е фирмата която предлага тази качествена услуга – щампован бетон?

Коя е фирмата която предлага щампован бетон за гр.София и околността?

Уважаеми посетители, клиенти и конкуренция, с настоящия пост ще Ви запознаем с фирмата ни която предлага надеждна и качествена услуга по полагането на щамповани бетони!

Както повечето от Вас знаят, тази строителна услуга е една от най-деликатните и най-отговорни в цялото строителство!

Фирмата за полагане на щампован бетон е ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД – вече седемнадесет години предлагаме качествени решения в строителството, фирмата ни е пионер в поставянето на:

– топлоизолация на къщи, вили и апартаменти, било то чрез алпинисти или чрез изграждане на собствено скеле. Прочетете повече за услугата ни топлоизолация, като последвате този линк към сайтът на фирмата

– хидроизолация и ремонт на покриви – фирмата ни е лидер в полагането на хидроизолация на плоски покриви вече седемнадесета година, предлагаме също така и качествени покривни ремонти, може да прочетете повече за дейността ни по изпълнението на надеждните хидроизолации като последвате този линк към сайтът ни за хидроизолации

– истинско саниране на панелни апартаменти – предлагаме качествено и надеждно саниране на апартаменти, жилищни кооперации и съоръжения! Може да се информирате за нашите услуги по санирането на домовете ви от този линк към фирменият ни сайт за саниране!

За нас щампования бетон е едно предизвикателство, поемаме ангажиментите по изпълнението на тези произведения на изкуството с цялата отговорност с която изпълняваме и услугите описани по-горе!

Спечелихме Ви доверието? Благодарим за което – не губете време и нерви, предпазете се от стотиците измамни фирми и фирмички за щамповани бетони и заповядайте в офисът ни:

гр.София ул.Подуево №1 или поръчайте своя оглед и най-добра цена и оферта за щампован бетон на телефон 0885/288 217 или на 02/9588234

Цена на оглед за гр.София – 30 лв

С най-голямо уважение – Екипът на Енерджи Хаус ЕООД

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s